Опис
Корейський напій Макколі кедровий горіх
Макколі є найдавнішим напоєм Південної Кореї. Перші згадки про нього зустрічаються ще в I столітті до н.е. Спочатку Макколі був популярний серед фермерів, які готували цей корейський напій шляхом зброджування рису у воді з дріжджами.
В результаті в них виходила незвичайна брага з приємним молочним відтінком, солодкуватим смаком та трохи в’язкою консистенцією.
Саме тому в сучасній Південній Кореї він найбільш популярний серед молоді та по праву вважається найулюбленішим студентським напоєм. Його ще називають традиційним рисовим вином. Перед вами Макколі зі смаком кедрового горіха – дуже оригінальний і принадно ароматний. Менеджери онлайн-магазину корейських продуктів Samguk спеціально привезли його для вас з далекого півострова.
Опис товару
Радимо при вживанні Макколі дотримуватися наступних правил:
– пийте напій в охолодженому вигляді, перелив з баночки у стакан або спеціальну корейську піалу, можна додати кубики льоду;
– перед відкриттям банки гарненько її збовтайте, щоб рисовий осад розподілився по всьому напою і придбав однорідну консистенцію;
– якщо хочете приготувати смачний коктейль, то змішайте Макколі з содовою і фруктами – смак стане більш м’яким та ненав’язливим.
Варто відзначити, що це рисове вино відмінно поєднується з будь-якими традиційними корейськими стравами, але особливо добре його смак розкривається з гострими закусками, гарнірами або м’ясом. Спробуйте запивати Макколі улюблені Рамьони та Токпоккі, Рапоккі або локшину Удон з куркою.
Особливе задоволення ви отримаєте, якщо будете поєднувати цей напій з корейським барбекю Кальбі або Бульгогі.
Характеристика товара
- Країна: Республіка Корея
- Вага: 350 мл
- Вміст алкоголю: 6%
- Умови зберігання При температурі 0-20 градусів у темному місці
- Склад: очищена вода, рис, фруктоза, перемолоті кедрові горіхи, очищений фермент, аспартам, вуглекислий газ